Vakkundig en Betaalbaar Onderhoud!

Onze werkplaats is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud, apk, airco service en banden, ook voor uw lease auto.

ONDERHOUD & REPARATIE

Automobielbedrijf Dijkwel is als PCA Dealer gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar u kunt met alle merken terecht in onze werkplaats in Vlissingen. Door goede scholing van onze medewerkers en de juiste apparatuur kunnen wij elke auto vakkundig onderhouden.

Het is belangrijk om periodiek onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren om de auto in optimale conditie te houden. Als u uw auto bij ons aanbiedt voor onderhoud of reparatie, proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven over de werkzaamheden die nodig zijn. Hierbij kijken we naar het onderhoudsverleden en de verwachte kilometers per jaar van uw auto. Zo proberen we, indien mogelijk, de kosten wat te spreiden. Want autorijden is immers al duur genoeg! We overleggen te allen tijde de te maken (extra) kosten met u, voordat we uw auto onderhouden en/of repareren. Zo komt u niet voor verassingen te staan als u uw auto komt ophalen.

Heeft u al nagedacht over het combineren van een APK Keuring met een onderhoudsbeurt? Zo bespaart u tijd en geld u hoeft tenslotte maar één keer de auto naar de garage te brengen voor onderhoud.

Gratis vervangend vervoer

Kleine reparaties kunnen uitgevoerd worden terwijl u een kopje koffie aan het drinken bent. Automobielbedrijf Dijkwel beschikt ook over meerdere auto’s en leenfietsen die ingezet kunnen worden als vervangend vervoer (excl.brandstof). Indien u de afspraak tijdig inplant en aangeeft dat u gebruik wilt maken van de leenauto of leenfiets dan houden we daar rekening mee. Let wel op: de voorraad is beperkt, plan daarom op tijd het onderhoud in. Uniek is voorts onze speciale haal- en brengservice (informeer naar de mogelijkheden).

APK

Bij de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt gecontroleerd of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. Automobielbedrijf Dijkwel is een erkend APK-keuringsstation, iedereen kan bij ons terecht voor een APK keuring, ongeacht merk, type of bouwjaar. En gecombineerd met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs gratis. (m.u.v. de verplichte afmeldkosten en viergastest of roetmeting).

All-in tarieven APK
Personenauto benzine € 39,95 all-in, inclusief btw en afmeldkosten RDW
Personenauto
diesel
€ 55,95 all-in, incl. btw, afmeldkosten RDW en roetmeting

 

Wilt u weten of uw auto binnenkort APK gekeurd moet worden?
klik op het kenteken om de check te doen!

 

apk

d1
2017_01_19_crossclimatek

BANDEN

De banden van uw auto vormen de verbinding tussen uw auto en de weg. Ze zijn dan ook van cruciaal belang voor uw veiligheid. Banden zorgen voor grip op nat en glad wegdek en hebben effect op de wegligging en de remprestaties van uw auto. Banden beïnvloeden niet alleen uw veiligheid, maar ook uw comfort. De mate van slijtage en de bandenspanning hebben invloed op het rijgedrag en brandstofverbruik van uw auto.

Voor Automobielbedrijf Dijkwel staat uw veiligheid voorop. U kunt erop vertrouwen dat wij u deskundig advies geven, ongeacht uw budget. U kunt bij ons kiezen uit diverse merken banden, tegen concurrerende prijzen.

AIRCO SERVICE

De airconditioning in de uw auto bewijst zowel in de zomer als in de winter haar dienst. In de zomer zorgt ze voor een prettig klimaat in uw auto, in de winter zorgt de airco ervoor dat het vocht dat in de lucht zit beter uit uw auto wordt afgevoerd.

Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze eens in de twee jaar te laten controleren en onderhouden.

 

  • €   39,-  Aircosysteem reinigen
  • € 129,-  Aircosysteem controleren en vullen met koudemiddel (R134A)
  • € 199-  Aircosysteem controleren en vullen met koudemiddel(R1234Y)
airco
klassiek

KLASSIEKERS

Automobielbedrijf Dijkwel is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in (franse) auto’s. Door de opgedane ervaring en kennis zijn wij bij uitstek het adres voor onderhoud van uw klassieker of youngtimer.

Onderhoud, reparatie, laswerk, APK en projecten als (deel)restauraties aan uw klassieker of youngtimer kunt u aan ons toevertrouwen. Door de jarenlange ervaring met de techniek van de Franse merken bent u bij Garage Dijkwel aan het juiste adres. Een goede service en een perfect resultaat houden u en uw oldtimer op de weg.