Dijkwel al meer dan 60 jaar een begrip als het om auto’s gaat

Automobielbedrijf Dijkwel is al ruim 60 jaar een begrip in Zeeland, een echt familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn als officieel PCA Merkspecialist gespecialiseerd in de merken Peugeot, Citroen en het onderscheidende merk DS. In onze modern ingerichte werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s.

Bij Dijkwel bieden wij u tevens een ruime keuze betrouwbare occasions. Met onze passie voor Franse auto’s is uw klassieker of youngtimer hier ook van harte welkom. Naast onze reguliere diensten zijn wij ook een uw zakelijk partner voor het beheer van uw wagenpark. Wij gaan voor een persoonlijke benadering en nemen de tijd om naar u te luisteren. No-nonsense, gewoon Goed!

EEN NIEUWE AUTO, HELEMAAL NAAR UW WENSEN

Automobielbedrijf Dijkwel adviseert u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij willen graag uw wensen vertalen naar de diverse modellen van Citroën, DS en Peugeot of wellicht een ander merk. Sterker nog; daar waar de merk dealer enkel zijn eigen merk zal verkopen willen wij u als importeurs onafhankelijk autobedrijf graag van dienst zijn met objectief advies tot welk merk dan ook. Uiteraard helemaal naar uw wensen… Door deze vrije keuze zijn wij in staat u een gedegen advies te geven over de in onze ogen “ideale” modelkeuze. Het spreekt vanzelf dat we vervolgens niet alleen graag uw auto uitleveren, maar ook graag willen onderhouden…..

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ons telefoonnummer: 0118 -41 77 11

208

PCA Dealer

Als PCA Merkspecialist maken we deel uit van de Peugeot Citroën Association. We richten ons op het leveren van goede en vooral betaalbare service. Niet alleen voor Peugeot, Citroën en DS rijders, maar voor alle klanten die onze werkplaats of showroom binnenstappen.

Door te doen wat we zeggen, onze klanten te kennen en het bieden van eerlijke service tegen een betaalbare prijs willen we het dorpse karakter benadrukken. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en voor nieuwe en gebruikte auto’s in elke prijsklasse.